MISSIE - Wij zijn een klein audiovisueel productiebedrijf dat inhoudelijk en visueel boeiende films in opdracht wil maken. Dit doen wij op een professionele, laagdrempelige manier met gevoel voor menselijke waarden en met respect voor de wensen van de opdrachtgever.

VISIE - Wij vinden dat de vorm van een opdrachtfilm bepaald wordt door de intrinsieke waarde van het onderwerp. Wij worden bij voorkeur nauw betrokken bij besprekingen over een campagne, en de daaruit voortkomende media. Als er al een goed concept ligt, gaan we daar graag op door. En anders denken we graag mee.

HET VERHAAL STAAT VOOROP - Als productiebedrijf vinden we het belangrijk om zinnige films te maken, met een goed doortimmerde inhoud. Wat wil een opdrachtgever vertellen? Hoe vertellen we dat efficiënt en prettig aan de toekomstige klant?

WIJ PRODUCEREN PROFESSIONEEL - Wij zijn een compact bedrijf en daardoor niet belast met overhead die veel andere bedrijven kenmerken. Daardoor kunnen wij concurrerend werken. De regie en productie zijn bij ons stevig in handen, en verder hebben wij een groot netwerk van vakkundige collega's. Camerawerk, geluiddesign, fotografie, animatie, motion graphics: technisch gezien kunnen wij alles leveren.

WAT WIJ NIET DOEN - Wij kunnen u niet helpen om gebakken lucht te verkopen. De basis voor onze films is realiteit en eerlijkheid. Daarom maken we dan ook geen films die de waarheid geweld aandoen of verdraaien.

WAT WIJ WEL DOEN - Wij halen alles uit de kast om voor het beschikbare budget een goede media-uiting te maken. Gezien de positieve reacties van onze klantenkring menen we dat we daar keer op keer in slagen.

WAT WIJ ÓÓK DOEN - Behalve zinnige films vinden we het ook belangrijk om zinvólle films te maken. Daarom werken we voor stichtingen die belangrijk werk doen. En daarvoor verlagen we dan ook niet zelden onze prijzen.

Klik hier om het bestand FrankSchots_CV herfst 2020.pdf te downloaden.